„Zilele Horticulturii Clujene”, ediţia I, în campusul USAMV Cluj-Napoca, în 27-28 mai 2022

„Zilele Horticulturii Clujene”, ediţia I, în campusul USAMV Cluj-Napoca, în 27-28 mai 2022

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca se bucură să anunţe organizarea în campus, prin Facultatea de Horticultură, a ediţiei inaugurale a evenimentului „Zilele Horticulturii Clujene”, în 27-28 mai 2022.

Pe parcursul celor două zile, specialiştii în horticultură din universitatea noastră şi cei invitaţi vor susţine workshop-uri atractive, ateliere, expoziţii şi demonstraţii.

Vizitatorii vor putea afla despre cele mai adecvate soluţii pentru amenajarea grădinilor sau a teraselor, dar se vor putea bucura şi de expoziţia cu vânzare. Producătorii vor pune la dispoziţie flori, legume, plante ornamentele şi aromatice, pomi şi arbuşti fructiferi, răsaduri, sisteme de irigaţii, unelte, utilaje sau accesorii pentru horticultură.

„Vor fi şi demonstraţii cu maşini destinate întreţinerii spaţiilor verzi şi multe alte surprize pentru pasionaţii de horticultură, iar fiecare seară se va încheia cu degustări de vinuri de la Staţiunea Viticolă Vinea Apoldia Maior, a universităţii noastre, şi de la Pivniţa Savu. Ne bucurăm să anunţăm şi un tur ghidat al campusului şi al facultăţii noastre, în cadrul Institutului de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei (ICHAT)”, a precizat organizatorul evenimentului, Prof. dr. Mirela Cordea, din cadrul Facultăţii de Horticultură a USAMV Cluj-Napoca.

„Zilele Horticulturii Clujene” se vor desfăşura în parteneriat cu Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania, iar programul este între orele 11.00 – 19.00 (27 mai 2022), respectiv 10.00 – 19.00 (28 mai 2022). Detalii: https://rb.gy/qpjgah


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.