Alege cariera de ofiţer pompier!

Alege cariera de ofiţer pompier!

-46 de locuri scoase la concurs-

Începând de vineri, 24 iunie şi până pe 08 iulie 2022, persoanele interesate, care îndeplinesc condiţiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la facultăţile din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. În acest an, pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, au fost alocate 46 de locuri dintre care 38 la Facultatea de Pompieri şi 8 la Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Au început înscrierile la Academia de Poliţie

La nivelul judeţului Bihor, recrutarea candidaţilor pentru facultăţile din cadrul Academiei de Poliţie, se realizează de personalul structurii de resurse umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” (ISU BH).

Cererea-tip de înscriere la concursul de admitere se poate descărca de site-urile Ministerului Afacerilor Interne (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/), Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” (www.academiadepolitie.ro), Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (www.igsu.ro) şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” Bihor (https://www.isubh.ro/admitere/ ).
Cererea se completează de către candidat, în mod lizibil, se semnează şi se trimite exclusiv în format electronic la adresa de e-mail: [email protected], în perioada 24 iunie-08 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidaţii depun documentele solicitate până la data de 22 iulie 2022. Evaluarea psihologică a candidaţilor, se va realiza, conform planificării, până la data de 13 iulie 2022.
Taxa de înscriere la concurs se achită de către candidaţii declaraţi apt psihologic, în perioada 21 – 27 iulie 2022 (data operaţiunii bancare), potrivit precizărilor publicate pe site-ul oficial al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, la secţiunea Admitere.

Proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice va avea loc în perioada 22 – 28 august 2022, iar proba de evaluare a cunoştinţelor între 30 – 31 august 2022.

Urmează examinarea medicală care se va realiza, în perioada 06 – 29 septembrie 2022, potrivit prevederilor Ordinului M.A.I. nr. 105/2020, pentru candidaţii care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obţinute la proba scrisă.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi aduse la cunoştinţa candidaţilor prin afişare pe site-ul oficial al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, până la data de 30 septembrie 2022.

Detalii despre procedura de admitere, numărul de locuri aprobate, formularele şi documentele necesare completării dosarului de recrutare şi alte date de interes sunt postate pe site-urile Ministerului Afacerilor Interne (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/), Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” (www.academiadepolitie.ro), Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (www.igsu.ro) şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” Bihor (www.isubh.ro) – Secţiunea Cariera) sau pot fi obţinute la sediul inspectoratului, de la personalul desemnat al Serviciului Resurse Umane, telefon 0259/411.212, interior 27107 şi 27136.

OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Maior
CAMELIA ROŞCA


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.