CERCETAŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

CERCETAŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

La data de 20 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal de trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată în localitatea Şimnic, unde doi tineri, de 18 şi 20 de ani, ambii din judeţul Dolj, au fost prinşi în momentul în care ar fi pus în vânzare 10 grame de ketamină.

Ulterior, au fost puse în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară, ambele în judeţul Dolj, fiind ridicate mai multe sisteme informatice.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova a dispus măsura controlului judiciar, faţă de tânărul de 20 de ani şi reţinerea celui de 18 ani, ulterior instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.