Paula comanda saptamanal mancare de la o firma de catering inca din perioada starii de urgenta, de cand si Cristian si-a reconfigurat afacerea. Dupa ce timp de 10 ani a organizat evenimente private, din martie, Cristian a inceput sa livreze mancare in Bucuresti.
„Vedeti cum sunt ambalate. In al doilea rand, calitatea este deosebita. Noi din doua portii mancam trei persoane. 90 de lei pe zi, 450 de lei pe saptamana. Mancarea este exceptionala, nu foarte buna”, spune Paula Pencea, pensionara si abonat al firmei de catering.
Cristian Hossu, proprietarul afacerii, povesteste cum i-a venit ideea reconversiei.
„In momentul in care te trezesti cu o echipa de 80 de oameni, care brusc, prin lege, nu mai au voie sa profeseze, trebuie sa te gandesti la alternative. Feedback-ul a fost unul foarte bun. (Clientii n.r.) Apreciaza faptul ca le este adusa in fiecare zi acasa in conditii foarte safe”, a explicat acesta.
Daca vrei sa-ti faci abonament la firma de catering, vei plati intre 45 si 55 de lei pe zi. In pachet vei avea incluse pranzul, cina dar si o gustare. Mancarea ar putea sa fie suficienta chiar si pentru doua zile. In medie, un livrator face 20 de livrari pe zi.
sursa: Orange