Skip to content
Critic National
Meniu
  • Home
  • Politica
  • Justitie
  • Social
  • Sanatate
  • Lifestyle
  • Fapt divers
    • Revista presei
  • Comunicate de presa
  • Anunturi
    • Afaceri, prestari servicii si firme
    • Agro si industrie
    • Animale de companie
    • Auto, moto si ambarcatiuni
    • Casa si gradina
    • Electronice si electrocasnice
    • Imobiliare
    • Locuri de munca
    • Mama si copil
    • Moda si frumusete
    • Timp liber, hobby, sport si arta
  • Contact
Meniu

Secrete culinare: Așa se fac cei mai buni ardei sau dovlecei umpluți! Sigur NU știai de acest ingredient cheie!

Publicat: 09 noiembrie 2016

Dovleceii sau ardeii umpluți cu carne sunt o rețetă extrem de apreciată de români. Totuși, cum faci să obții o mâncare savuroasă?

Secretul stă în sos. O rețetă clasică te învață să pregătești pentru ardeii umpluți un sos făcut din bulion, ulei, ceapă călită și puțină făină, scrie a1.ro.

Totuși, sosul se poate face mai savuros dacă îl prepari astfel: Călește ceapă în ulei încins, adaugă sosul de roșii/bulionul, sare și piper după gust.

Adaugă niște smântână (două-trei linguri, după gust și cantitatea de sos obținută) și câteva prafuri de mentă uscată.

Amestecă bine totul și când a fiert destul…Poftă bună!

Vei vedea că gustul este de-a dreptul demențial!

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2025 Critic National Toate drepturile, rezervate.