Tăriceanu: Nu aș avea nimic împotrivă să fac testul cu detectorul de minciuni

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă seara, la Antena 3, că nu are nimic împotrivă să fie supus la testul cu detectorul de minciuni.

„Nu aș avea nimic împotrivă (testului cu detectorul de minciuni — n.r.). Sunt dispus, ca să zic așa, să fac acest lucru fără să am niciun fel de rezervă”, a afirmat Tăriceanu, întrebat dacă se va supune unei astfel de testări în dosarul fostului viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că știe ce a făcut în 26 de ani de carieră politică și de aceea se culcă în fiecare seară foarte liniștit.

Acesta a mai spus că dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă este disjuns dintr-un dosar mai amplu în care procurorii ar fi dorit, probabil, să găsească ceva cu care să-l „agațe”.

„E o făcătură de dosar, cu acuzații care nu au niciun fel de susținere, nu există niciun fel de probă la dosar. Sigur că nu numai acest lucru dovedește că nu sunt vinovat, dar și conștiința mea proprie știe că nu am avut niciun fel de implicare, ca atare nu mă simt deloc vizat sau nu mi-e teamă de o continuare a mersului dosarului în justiție”, a precizat Tăriceanu.

Liderul ALDE a susținut că președintele Klaus Iohannis încearcă să își îndepărteze adversarii politici, el reprezentând un adversar potențial în perspectiva alegerilor din 2019.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.