Alertă METEO! Vine URGIA ALBĂ! Viscol si ninsori in mai multe judete, in urmatoarele ore

Meteorologii au emis, in aceasta dimineata, mai multe noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic si ninsoare, valabile in urmatoarele ore, in mai multe regiuni din Romania.

Este vorba despre zona de munte a judetelor Caras-Severin, Buzau, Prahova, Arges si Dambovita.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 14:00, in zona de munte a judetului Caras-Severin, la peste 1.700 metri altitudine se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor atinge si depasi viteze de 80-90 km/h, iar izolat ninsoare.

De asemenea, pana la ora 13:00, in judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita, se vor semnala intensificari ale vantului cu viteze de peste 70 km/h, iar la peste 1.700 de metri rafalele vor depasi 80 — 90 km/h. In aceste zone, temporar va fi ninsoare slaba viscolita.

Pana la ora 11:25, zona de campie a judetului Satu Mare se afla sub Cod galben de polei, iar in judetul Mehedinti, pana la ora 11:00, se vor semnala intensificari ale vantului ce vor depasi la rafala 55-60 km/h.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top