TUDOR CHIRILĂ şi-a scos elevii de la Vocea României în oraș! Când au cerut NOTA DE PLATĂ, au avut un şoc când au văzut SUMĂ trecută pe bon

Tudor Chirilă şi elevii lui de la ”Vocea României” au încheiat aşa cum se cuvine sezonul acesta! Artistul i-a scos pe toţi la o băută în oraş. Au petrecut ce au petrecut, iar când au cerut nota de plată au avut un şoc când au văzut ce sumă era trecută pe bonul fiscal, scrie cancan.ro.

Tudor Chirilă şi elevii lui de la ”Vocea României” au sărbătorit, duminică seara, finalul acestui sezon cu o întâlnire în oraş. Actorul şi ucenicii lui s-au distrat pe cinste, au băutşi s-au bucurat din plin de revedere.

La final, au cerut nota de plată şi au avut parte de o mega-surpriză! Când s-au uitat pe bonul fiscal nu le venea să creadă că suma cerută pentru toată consumaţia era 0 lei. Mesajul scris cu pixul de angajaţii barului în care s-au distrat le-a umplut sufletul de fericire.

”Felicitări pentru Vocea României! Azi, facem cinste! Aţi fost minunaţi! Împreună facem asta să răsune frumos”, este mesajul scris cu pixul pe nota de plată.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.