Cristoiu o desfiinteaza pe Madalina Dobrovolschi: “A venit in pijama, e ANALFABETA, sa fie DATA AFARA”

Ion Cristoiu si-a iesit din minti dupa ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni. Jurnalistul a avut o iesire extrem de dura sa adresa purtatoarei de cuvant al lui Klaus Iohannis. Cristoiu a desfiintat-o pur si simplu pe Madalina Dobrovolschi si a transmis ca aceasta ar trebuit data afara.

Acesta a afirmat ca este de o “obraznicie rara” si ar trebui sa fie data afara, fiind deranjat de faptul ca aceasta a afirmat ca “nu vrea sa intre in tot felul de comentarii facute de diferite personaje”. “In primul rand as vrea sa va intreb daca doamna respectiva a venit tot in pijama?” a inceput ironic Ion Cristoiu comentariul.

“Ea cum poate sa spuna despre niste oameni ca sunt personaje. Atunci dansa este un personaj. Deci cei care au criticat-o pentru aparitia ei in pijama nu sunt personaje, ori nu stie limba romana si este analfabeta, pentru ca este vorba si de mine si Dragnea si de altele, ori este obraznica si trebuie data afara”, a afirmat Ion Cristoiu.

“Doamna respectiva este una din numeroasele functionare ale statului roman, este consilier, ea bani inclusiv din taxele si impozitele mele si nu are voie sa spuna ca sunt personaje cele care au criticat-o ca a venit in pijama”, a continuat jurnalistul.

“La toate intrebarile ea nu a raspuns ca presedintele zice, la un moment dat a zis ca ea o sa raspunda. Din cate stiu in noiembrie 2014 l-am ales pe Klaus Iohannis nu pe Dobrovolschi. Daca noi nu punem capat, presa asta cat mai ramas independenta, acestei obraznicii, maine vine duduia si ma insulta pe mine sau il insista pe Dragnea, nu se poate asa ceva. Este primul purtator de cuvant din istoria post-decembrista care este de o obraznicie rara”, a incheiat Cristoiu comentariile despre Dobrovolschi.

sursa: bzi.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top