Cum s-a ajuns la gaura de 10 miliarde lasata de tehnocrati! Doua posibile EXPLICATII

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat Guvernul Ciolos de producerea unei ”gauri” bugetare de 10 miliarde de lei in vistieria statului.

Atat Dacian Ciolos, fostul premier, cat si Anca Dragu, care a ocupat fotoliul de ministru al Finantelor, au respins acuzatiile lui Dragnea. Ulterior, presedintele PSD a explicat ca se referea la veniturile colectate la buget, care sunt mai mici decat proiectiile fostului Guvern.

Analistul financiar Radu Soviani a explicat, la Antena3, care sunt cele doua posibile explicatii pentru gaura din buget.

”Cele doua posibile explicatii sunt urmatoarele: falsificarea prognozei de venit atunci cand a fost rectificarea bugetara din noiembrie, astfel incat sa-si permita sa faca cheltuieli pe datorie, neacoperite de venituri curente, ceea ce probabil s-a intamplat, sau, a doua varianta chiar si mai grava, falsificarea Produsului Intern Brut”, a spus Rasu Soviani.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top