duminică, 15 ianuarie 2017

Nicușor Dan: USR nu se va rupe


Președintele Uniunii Salvați România (USR), deputatul Nicușor Dan, exclude ruperea partidului, afirmând că la reuniunea de la Sibiu a participat și Clotilde Armand.

"Singura noastră șansă este să continuăm împreună", a declarat duminică, Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat dacă este posibilă o rupere a USR, Nicușor Dan a răspuns negativ.

Nicușor Dan: USR nu a fost ajutat de SRI

Președintele Uniunii Salvați România (USR), deputatul Nicușor Dan, a declarat duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul nu a fost ajutat de Serviciul Român de Informații (SRI).

Nicușor Dan a spus că nu știa de declarațiile făcute de Alina Mungiu-Pippidi, care a afirmat că USR ar fi fost ajutat de către SRI.

Liderul USR a spus că el dorește să o dea în judecată pe Alina Mungiu-Pippidi, precizând că va lua legătura cu Departamentul Litigii din partid, în acest sens.

Nicușor Dan a anunțat că va candida la președinția USR la congresul care va avea loc în primăvară

Președintele Uniunii Salvați România (USR), deputatul Nicușor Dan, a anunțat că va candida pentru președinția partidului, la congresul care va avea loc în această primăvară.

"Da, voi candida pentru președinte", a spus Nicușor Dan, duminică, la Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă.

În cadrul unei întâlniri cu 400 de membri la Sibiu, conducerea USR a stabilit data de desfășurare a congresului "fie în martie, fie în mai, la Cluj-Napoca."

Nicușor Dan a mai precizat că data exactă a congresului va fi stabilită până la finalul acestei luni.

Până la congres vor avea loc alegeri în toate filialele județene din țară ale USR.

Aproape 400 de membri ai USR s-au întâlnit în perioada 13-15 ianuarie, la Sibiu, la prima conferință națională a partidului.

sursa: agerpres.ro
loading...

0 comentarii: