Critic National
critic national stiri 24/7

Klaus Iohannis REFUZĂ să semneze. Tocmai a anunțat

Klaus Iohannis REFUZĂ să semneze. Tocmai a anunțat, Critic National

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Grindeanu și a discutat despre bugetul pe 2017. Concluzia președintelui? „În ansamblu, sunt îngrijorat.”

Marți a avut loc o întalnire între Klaus Iohannis și premierul Sorin Grindeanu la Palatul Cotroceni pentru a pune la punct Legea bugetului de stat și a Legea asigurărilor sociale pe anul 2017.
Președintele a declarat presei după discuție și a spus că este îngrijorat și a refuzat să semneze. Asta în contextul în care Parlamentul a transmis în aceeași zi spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.”Bugetul este problematic şi riscant.

Veniturile sunt supraevaluate şi cheltuielile sunt foarte mari. Există riscul real să se depăşească deficitul de 3%. Sunt credite de angajament de 54 de miliarde de lei, care vor apăsa pe bugetele de anii viitori. În ansamblu, sunt îngrijorat”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

La întâlnire au fost prezenți și ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan și consilierul prezidențial Cosmin Marinescu.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi