Critic National
critic national stiri 24/7

LOVITURA pentru Clotilde Armand! Nimeni nu se ASTEPTA la asa ceva

LOVITURA pentru Clotilde Armand! Nimeni nu se ASTEPTA la asa ceva, Critic National

Ministerul Transporturilor face urmatoarele precizari referitoare la informatiile aparute in spatiul public despre contractul incheiat intre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si societatea J.V. Egis Route Scetauroute – Egis International, unde Clotilde Armand, membra a USR, e directoare.

”Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a trimis deja Corpul de Control la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR pentru a verifica legalitatea mai multor contracte, inclusiv Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrarilor de Constructie a Autostrazii Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea – Granita Romania / Ungaria nr. 2562incheiat intre CNADNR si J.V. EGIS ROUTE-SCETAUROUTE / EGIS INTERNATIONAL.

Din datele primite de la CNAIR, Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrarilor de Constructie a Autostrazii Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea – Granita Romania / Ungaria nr. 2562a fost incheiat in data de 31.08.2004 cu J.V. EGIS ROUTE-SCETAUROUTE / EGIS INTERNATIONAL, prin procedura de licitatie deschisa. Obiectul Contractului il constituie supervizarea lucrarilor de proiectare si executie a Autostrazii Brasov – Tg. Mures – Cluj – Oradea, reprezentand 415 km, impartiti initial in 8 sectiuni. Valoarea Contractului de Supervizare, la semnare, a fost de 236.576.980,00 lei fara TVA.

Pana in prezent s-au incheiat 8 acte aditionale la Contractul de Supervizare, astfel: in anul 2005, 2006, 2007, 2008, 2012 (2 Acte Aditionale), 2014 si 2016. Dintre acestea, 5 au avut ca obiect modificarea graficului de prestare a serviciilor in corelare cu termenele de executie a lucrarilor pe santier.

Precizam ca platile efectuate de catre CNAIR SA catre Prestator reprezinta doar contravaloarea serviciilor realizate de acesta pentru contracte de lucrari aferente unui numar de 133 km. Referitor la afirmatiile emise in spatiul public de catre un angajat al CNAIR, va comunicam urmatoarele: Dan Costescu nu este consilierul Ministrului Transporturilor si nu mai are niciun raport juridic de munca cu Ministerul Transporturilor, din momentul incheierii mandatului de ministru.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi