Critic National
Adevarul a iesit la inveala! Este vorba de Sebastian Ghita si Sorin Oprescu

Adevarul a iesit la inveala! Este vorba de Sebastian Ghita si Sorin Oprescu

Grosul banilor incasati de Sebastian Ghita de la primaria condusa de Oprescu au venit din contractul pentru implementarea Sistemului de Management al Situatiilor de Urgenta. Nu mai putin de 29 de milioane de euro a incasat consortiul format din firma controlata de fostul deputat si companiile controversatului afacerist Tiberiu Urdareanu.

Studiul de fezabilitate care a precedat acest contract consistent a fost castigat de o companie controlata de Gheorghe Boeru. Acesta este acuzat de procurorii DNA ca a dat spaga pentru a pune mana pe contracte cu Hidro Prahova. Iar aici apare din nou numele lui Sebastian Ghita. Fostul deputat este acuzat de procurorii anticoruptie ca ar fi intervenit la conducerea Hidro Prahova pentru atribuirea contractelor catre unii afaceristi.

Ghita a mai pus mana pe un contract cu Primaria Capitalei, in timpul mandatului de primar al lui Sorin Oprescu. A incasat peste 3,5 milioane de euro, pentru dotarea cu echipamente IT, in cadrul Proiectului „Reabilitarea Infrastructurii Educationale – Bucuresti”. Fostul deputat Sebastian Ghita a instalat internet pana si in cimitire, in timpul lui Oprescu. A incasat peste 32.000 euro in urma a doua contracte cu Administratia Cimitirelor, in 2007 si 2008, pentru internet si servicii de voce.

loading...

Add comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.