Critic National
critic national stiri 24/7

CUTREMUR în BISERICA ORTODOXĂ! Ce s-a intamplat cu IPS TEODOSIE in aceasta DIMINEATA

CUTREMUR în BISERICA ORTODOXĂ! Ce s-a intamplat cu IPS TEODOSIE in aceasta DIMINEATA, Critic National

Magistratii de la Curtea de Apel Constanta au respins miercuri contestatiile depuse de IPS Teodosie in dosarul presupusei folosiri frauduloase de fonduri europene de catre acesta la ferma Nazarcea. Magistratii au decis ca se poate incepe judecata pe fond la Curtea de Apel. Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata cu apel.

Arhiepiscopul Teodosie Petrescu ceruse intoarcerea dosarului la DNA.
MINUTA:
,,In baza art. 346 alin 2 Cod procedura penala: In baza art. 346 alin. 2 Cod procedura penala respinge cererile si excep?iile invocate de inculpatii PETRESCU TEODOSIE, BECA STERE, COJOCARU CIPRIAN IOAN si STEFAN AURELIAN, ca nefondate. Constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr 230/P /2017 din 02.02.2017 al D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanta privind judecata inculpatilor PETRESCU TEODOSIE, BECA STERE, MALAXA BOGDAN PETRISOR, NADOLEANU GHEORGHE, COJOCARU CIPRIAN IOAN si STEFAN AURELIAN, a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala. 
Dispune inceperea judecatii in cauza fata de inculpatii: PETRESCU TEODOSIE, pentru comiterea infractiunii de folosire sau prezentare de documente ori declaratii false care are ca rezultat obtinere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatii Europene sau bugetele administarate de acestea sau in numele lor prev. de art. 181 alin.1 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal. BECA STERE , pentru comiterea infractiunii de folosire sau prezentare de documente ori declaratii false care are ca rezultat obtinere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatii Europene sau bugetele administarate de acestea sau in numele lor prev. de art. 181 alin.1 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art.5 Cod penal. MALAXA BOGDAN PETRISOR, pentru comiterea infractiunii de folosire sau prezentare de documente ori declaratii false care are ca rezultat obtinere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatii Europene sau bugetele administarate de acestea sau in numele lor prev. de art. 181 alin.1 din Legea nr. 78/2000, cu art.5 Cod penal. NADOLEANU GHEORGE, pentru comiterea infractiunii de folosire sau prezentare de documente ori declaratii false care are ca rezultat obtinere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatii Europene sau bugetele administarate de acestea sau in numele lor prev. de art. 181 alin.1 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art.5 Cod penal. COJOCARU CIPRIAN IOAN, pentru comiterea infractiunii de folosire sau prezentare de documente ori declaratii false care are ca rezultat obtinere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatii Europene sau bugetele administarate de acestea sau in numele lor prev. de art. 181 alin.1 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art.5 Cod penal. STEFAN AURELIAN, pentru comiterea infractiunii de tentativa la folosire sau prezentare de documente ori declaratii false care are ca rezultat obtinere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatii Europene sau bugetele administarate de acestea sau in numele lor prev. de art. 184 si art. 181 alin.1 din Legea nr. 78/2000, cu aplicarea art.32 alin.1 Cod penal. Mentine masurile asiguratorii dispuse prin ordonanta din 12 octombrie 2016 a Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Constanta. Dispune trimiterea dosarului la completul de judecata pentru a stabili primul termen de judecata. Conform art. 400 alin. 3 Cod procedura penala, minuta s-a intocmit in 2 ex. Conf. art. 205 alin.1 Cod procedura penala, Cu contestatie in 3 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronuntata in camera de consiliu, azi 10.05.2017.”

Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi