vineri, 21 iulie 2017

Hoverboard sau penny board, tu ce alegi?


Exista copii si adolescenti care inca nu s-au decis ce anume sa ceara parintilor ca sa le cumpere in aceasta vara: un hoverboard cu ajutorul caruia sa rupa gura cartierului (la figurat, evident!) sau un penny board mai suplu si mai colorat.

O placa usoara din plastic intr-o nuanta atractiva, pe care o poti lua usor sub brat cand mergi in parc ca sa te intalnesti cu prietenii este, orice s-ar spune, un gadget foarte cool, pe care obligatoriu trebuie sa il ai.

Un astfel de penny board este si foarte ieftin, de multe ori nu depaseste 100 de lei, spre deosebire de un hoverboard care, fiind mult mai complex, are si un pret pe masura.

Fanii care prefera varianta slim, adica un penny board, afirma ca se simt mult mai in siguranta pe ea cand ruleaza pe drumurile accidentate, ca are o manevrabilitate surprinzator de buna, ca distractia este mult mai mare cand incerci diverse scheme pe o asemenea placa si, cel mai important, este si mult mai simplu de carat dupa tine, spre deosebire de hoverboard-ul greoi, care cantareste niste kilograme bune.

Unii considera, ce-i drept, ca daca vrei sa ii lasi cu gura deschisa pe trecatori e bine sa faci un efort financiar (parintii mai ales!) si sa iti cumperi un hoverboard, doar ca s-ar putea ca sa starnesti si hohote de ras in momentul in care te dezechilibrezi si cazi cat esti de lung pe motiv ca ai dat cu roata intr-o groapa din asfalt si nu ti-ai mai putut pastra echilibrul ori pentru ca ai facut "pana prostului" si ai ramas fara curent in mijlocul drumului, pe motiv ca s-a descarcat bateria.

O penny board nu se poate descarca niciodata pentru simplu motiv ca foloseste doar forta muschilor tai pentru inaintare, iar daca vei cadea nu va rade nimeni de tine, pentru ca, in definitiv este o biata placa de plastic colorat, nu un ditamai gadget-ul scump, pe care il au in general aceia cu posibilitati financiare cel putin medii, daca nu mari.

Ca posesor de penny board gasca ta o sa te priveasca cu simpatie, nu cu invidie mai mult sau mai putin ascunsa, iar daca dispui de posibilitati materiale ceva mai mari si ti-ai procurat mai multe placi de felul acesta, amicii tai care nu au inca un asa mijloc de joaca si locomotie estival iti vor fi recunoscatori daca o sa le dai si lor cu imprumut una sau mai multe penny board-uri pentru ca distractia sa fie la cote maxime pentru toti.

In aceste conditii, tu ce alegi? Un hoverboard de fite sau o modesta, dar foarte amuzanta, penny board?
loading...

0 comentarii: