Critic National
critic national stiri 24/7

Vloggeriță de SUCCES din Michigan și-a FILMAT operația pe CREIER

Vloggeriță de SUCCES din Michigan și-a FILMAT operația pe CREIER, Critic National

Courtney Elizabeth Warner și-a anunțat cei 133.000 de fani că a fost diagnosticată cu tumoare pe creier în stadiul al III-lea și că va trebui să treacă printr-o operație. Prin urmare, a decis să filmeze experiența și să o distribuie în mediul online.

Frumoasa vloggeriță Courtney Elizabeth Warner a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 3. Ea a hotărât să își filmeze operația de extracție a tumorii și să o împărtășească în mediul online cu admiratorii săi, inclusiv durerile și lacrimile experimentate în urma acestei experiențe traumatizante.

Courtney Elizabeth Warner este o frumoasă tânără de 26 de ani, care deține un vlog de succes despre frumusețe, în Michigan. Luna trecută, și-a anunțat cei 133.000 de abonați că a fost diagnosticată cu tumoare pe creier în stadiul al III-lea și că va trebui să treacă printr-o operație. Întrucât tumoarea era localizată pe creier în zona vorbirii, a fost necesar ca ea să fie trează în timpul operației și să vorbească.

Decizia lui Courtney a fost să își filmeze intervenția și să arate admiratorilor prin ce a fost nevoită să treacă. Daily Mail a prezentat povestea tinerei. Filmulețul său a stârnit reacții puternice, înregistrând 180.000 de vizualizări.

sursa: evz.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi