miercuri, 31 ianuarie 2018

De ce să alegi Superbet?


Dacă până nu demult jucătorii optau pentru casele de pariuri obișnuite, astăzi din ce în ce mai mulți aleg casele de pariuri online. Este mult mai comod și practic să te înregistrezi la o casă de pariuri online cunoscută și astfel să plasezi mizele dorite pe echipele favorite.

Superbet se remarcă printr-o bună popularitate, fiind considerată o casă de pariuri online serioasă, cu numeroase beneficii și facilități.

Înregistrarea

Atunci când te-ai decis să pariezi la Superbet ceea ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să îți creezi un cont la această casă de pariuri online. Intră pe site-ul casei de pariuri și mai apoi alege butonul Înregistrează-te. Acest buton poate fi ușor de găsit pe site, fiind amplasat în zona centrală, în partea superioară a paginii. Va trebui să alegi un username format din 6-20 caractere, o parolă și să completezi câteva indicii personale – nume/prenume/adresă de email/data nașterii/telefon mobil/adresă, dar și o declarație pe proprie răspundere că aveți 18 ani împliniți.

Odată cu completarea acestor câmpuri, casa de pariuri va transmite un email de confirmare, care va conține un link pe care trebuie să îl accesezi în calitate de utilizator. Va trebui să transmiți și o copie a actului de identitate, așa încât casa de pariuri să fie sigură că ai îndeplinit condițiile cu privire la vârstă.

Cum efectuezi un depozit?

Alegerea unei case de pariuri serioase trebuie să se facă foarte atent. Va fi nevoie de urmărirea tuturor avantajelor și dezavantajelor fiecăreia. Modul în care realizezi depunerea este un alt criteriu pe care trebuie să îl ai în vedere.

Superbet îți dă posibilitatea să faci depunerea de oriunde, atât prin intermediul agențiilor din cartiere, cât și prin bancă. Dacă ai depus la casieria unei agenții Superbet, trebuie să știi că tot de aici vei ridica și câștigul. Poți folosi un card de credit sau de debit, un Paysafecard, cont Skrill sau poți opta pentru un transfer bancar, nefiind percepute alte taxe sau comisioane ascunse.

Cum plasezi un pariu online?

Modalitatea de pariere este foarte simplă și apropiată cu celelalte agenții de pariuri cunoscute. De aceea, dacă vei opta pentru Superbet trebuie să știi că trebuie să identifici sporturile dorite și mai apoi să alegi fie un pariu simplu, fie unul combinat.

Pariul simplu poate fi câștigător atunci când tot ceea ce ai selectat este corect. Va trebui să bifezi „simplu” și mai apoi să alegi suma care să constituie miza biletului tău și la final să accesezi „pariază acum”.

Un pariu combinat înseamnă un bilet în sistem. Va trebui să selectezi „combinat” și să alegi sistemul pe care îl dorești. De exemplu, dacă vei opta pentru sistemul 5/6, atunci va trebui să ai măcar o selecție corectă pentru a putea câștiga.

Beneficii de bun venit

Încă de la prima înregistrare vei putea beneficia de constituirea unor depozite care să te ajute să joci mai departe. De la prima depunere, orice jucător va beneficia de numeroase facilități, inclusiv de o sumă de bani ce poate fi folosită pentru pariurile viitoare. Este bine să urmărești atent ceea ce oferă casa de pariuri și abia mai apoi să decizi dacă te înregistrezi sau nu.

Serviciul Suport Clienți te va ajuta să afli cât mai multe lucruri despre modalitatea de joc, dar și despre facilitățile pe care casa de pariuri le pune la dispoziția jucătorilor. Orice problemă pe care ai întâmpina-o s-ar ivi, ar putea fi rezolvată foarte ușor, în numai câțiva pași.
loading...

0 comentarii: