Critic National
critic national stiri 24/7

Cum sa obtii bani rapid daca ai un bun de valoare?

Cum sa obtii bani rapid daca ai un bun de valoare?, Critic National

Daca treci printr-o situatie financiara nu prea grozava, nu te necaji. Ai un bun de valoare de care te poti lipsi o luna si care vrei sa iti aduca bani? Foarte bine, atunci poti apela la serviciile unei case de amanet!

Renunta la ideea de a te imprumuta printre cunoscuti si familie, pentru ca  te vei simti confortabil daca ei vor afla ca te descurci din ce in ce mai rau cu banii, si apeleaza linistit la casele de amanet bijuterii si aur, precum si electronice sau automobile.

Cand te apropii de un amanet, ai doua optiuni – fie sa lasi ceva de valoare drept garantie pentru imprumut, fie sa vinzi produsul catre reprezentant, care iti ofera banii rapid, fara controale de credit. Cand alegi sa mergi la o casa de amanet, trebuie doar sa ai varsta de 18 ani impliniti si cartea de identitate, dar si bunul pe care iti doresti sa il amanetezi, iar dupa ce iti va fi evaluat, daca iti va conveni suma propusa in schimbul bunului respectiv, vei incheia un contract de amanet, intre tine si societatea respectiva.

Orice casa de amanet care se respecta are un reprezentant care va valorifica produsul pe care alegi sa il lasi gaj. Acesta iti va oferi un pre-contract informativ, detaliind termenii privind contractului de credit inainte ca tranzactia sa aiba loc. Vei semna un acord de credit cu agentul de vanzari si iti va fi data o perioada limita in care poti sa returnezi banii.

Reprezentantul iti va oferi o chitanta care sa demonstreze ca sunteti posesorul garantiei lasate. Atunci cand ai platit banii primiti, obiectul va intra din nou in posesia ta, in caz contrar, acesta are posibilitatea de a vinde garantia pentru a recupera banii.

Ar fi bine sa cauti mai multe oferte pentru a beneficia de cea mai competitiva rata de interes, care poate varia intre 5 – 12% pe luna. In mod normal, ti se permite sa platesti toata suma imprumutata si adaosul cerut la sfarsitul termenului stabilit in contract, in locul ratelor periodice, sau sa poti achita suma mai devreme de termen.

In general, casele de amanet accepta orice e de valoare si poate fi revandut. Bijuteriile sunt cele mai comune obiecte implicate intr-o astfel de tranzactie, dar oamenii au adus in discutie si alte obiecte


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi