Critic National
Machine Learning: fenomen complex in noua tehnologie

Machine Learning: fenomen complex in noua tehnologie

Fara predictii foarte exacte in raport cu timpul, se pare ca inteligenta artificiala promite sa influenteze fundamentul societatii moderne. Noua problematica ce vizeaza conceptul de inteligenta artificiala are nevoie de o intelegere aprofundata asupra ceea ce va insemna viitorul umanitatii si ce ne poate conduce spre o viata mai inteligenta sau poate doar ceva mai evoluata.
Inrarea in contact in contact cu tehnologii inovative poate dezvolta si implementa mecanisme, metodologii si idei creatoare.

Mindset-uri agile asupra viitorului

Ne referim asadar, la tehnologii emergente care pot impulsiona perceptii diferite intr-o integrare efectiva asupra ideilor noi. Si totusi, tendinta catre robotizare…?! Sau un upgrade al eficacitatii, asa incat sa castige omul indraznet care poate continua sa spuna si in alt mod povestea…
Utilizarea de aplicatii in timp real atribuie noi facilitati pentru ceea ce consumam, prin elemente ce au putere sa declanseze emotii, un mix de instrumente pentru dezvoltarea si insusirea lor in programe de procesare si implementare ulterioara.
Sau altfel exprimat, un challenge care se genereze interes, trafic prin aplicatii interconectate, in continua schimbare si care sa faca lucrurile sa se intample mult mai rapid. Elocvent in acest sens, pot sta colaborarile in cadrul industriilor care pot intermedia/transfera informatii concomitent, concentrand valori si mai ales, economisind timp si efort.

Conceptul de machine learning poate oferi aplicatii capabile de predictii in timp real, ce pot ajuta in luarea unor decizii bazate pe informatii relevante, si la cererea clientilor se pot oferi si servicii de analiza si interpretare Big Data.
Gama larga de aplicatii are de la scopuri binecunsocute si se poate propaga in multe sectoare de activitate. Iata cateva exemple:

  • identificarea si filtrarea e-mailurilor spam
  • penalizarea blogurilor bazate pe spamming, astfel incat utilizatorii sa obtina rezultate relevante la cautari
  • recomandari de produse relevante
  • combaterea fraudei online,
  • predictii privind preturile diverselor tipuri de licitatii
  • evolutia preturilor actiunilor de la bursa
  • automatizarea controlului nivelurilor de acces al angajatilor intr-un anumit sistem
  • predictii privind timpii de asteptare la unitatile de urgente ale spitalelor,
  • identificarea gradului de risc pentru infarct miocardic, atac cerebral sau alte episoade convulsive

Aplicatiile ML interesate includ capabilitati de recunoastere a pattern-urilor, sisteme de recomandare si optimizare, cu avantajul preventiei fraudei online, recunoasterea vorbirii si a scrisului de mana.
Actualmente, vorbim de o sursa de inspiratie pentru comunitati dispuse sa isi dezvolte laturi creative, functionalitate prin construirea relatiilor, acele engagement-uri cu obiective capabile sa ofere conform asteptarilor.

O multitudine de exemple inspirationale, care sunt importante in mixul media, al canalelor de distributie, sociale si mai ales, consumatoare. Insa de la atractia pentru fenomen ce in plan ideatic pare ca isi face treaba, pana la identificarea si traversarea pragurilor de accept este necesara o constanta, o proba a timpului care sa atraga reach-uri valabile si nu numai.

Finalul, asa il vad. Cred si sutin care are legatura.

loading...

Add comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.