Critic National
Informeaza-te corect! Cum poti sa cumperi sau sa vinzi Ethereum, Critic National

Informeaza-te corect! Cum poti sa cumperi sau sa vinzi Ethereum

Informeaza-te corect! Cum poti sa cumperi sau sa vinzi Ethereum, Critic National

Ethereum este o cripto-moneda aflata intr-o ascensiune rapida datorita popularitatii acesteia. Intr-un ritm alert, aceasta a devenit a doua cea mai mare moneda digitala, iar valoarea acesteia a crescut foarte mult, depasind cu mult concurenta (exceptand Bitcoin). Acest articol a fost realizat datorita popularitatii intr-o continua crestere a monedei si urmareste sa ofere raspunsul la intrebarea: cum poti sa cumperi sau sa vinzi Ethereum intr-un mod cat mai eficient si profitabil?

Aspecte importante de care trebuie sa se tii cont cand urmaresti sa cumperi sau sa vinzi Ethereum

Pentru obtinerea unei astfel de monede unii ar crede ca procesul este infernal si ca nu merita efortul. In realitate, insa, pentru a obtine Ethereum nu trebuie sa faci prea multe. In functie de modalitatea pe care o alegi,  aceasta moneda virtuala poate fi cumparata prin intermediul unor site-uri de specialitate, cumparate direct de la alti utilizatori ori castigate prin „mining”.

Odata acumulata o cantitate de Ether, fie prin achizitia acestuia ori prin restul optiunilor mentionate mai sus, probabil va veni un timp in care veti dori sa il vindeti. Nimeni nu va invinuiesti, reteaua ce accepta plata cu astfel de valuta este foarte restransa si chiar si magazinele care accepta astfel de monede, prefera in special Bitcoin.

Cele doua procese, de vanzare si de cumparare sunt asemanatoare, abordarea fiind aceeasi, intentia fiind diferita. Astfel, poti sa cumperi sau sa vinzi Ethereum prin mai multe metode dar cele mai eficiente sunt urmatoarele:

Site-urile specializate in tranzactionarea cripto-monedelor
Pentru a putea tranzactiona Ether este nevoie de un cont pe aceste site-uri. Exista foarte multe optiuni, iar majoritatea necesita o autentificare a contului creat (pentru o siguranta  sporita). Totodata, pentru a putea tranzactiona este necesara adaugarea datelor unui card de credit. Odata creat acest cont, pasii ce trebuie urmati sunt simpli. Selectati moneda pe care doriti sa o achizitionati si plasati comanda.

In cazul in care vindeti Ether puteti sa alegeti daca doriti sa fiti platit intr-o alta moneda virtuala ori in bani reali. In oricare dintre cazuri, valuta va fi livrata in portofelul virtual pus la dispozitie odata cu crearea contului. Ultimul pas este transferul acestei monede in portofelul propriu (pentru o mai mare siguranta) ori in contul bancar (in cazul in care ati optat pentru bani reali);

Tranzactionarea direct intre persoane
Alternativ, daca preferati sa evitati bataile de cap ce pot aparea in cazul implicarii unui cont bancar si implicit a bancii, exista o singura solutie: Vanzarea/Cumpararea direct de la un alt utilizator. In comparatie cu alte optiuni, aceasta metoda de tranzactionare este complet decentralizata, iar procesul este realizat prin intermediul contractelor inteligente puse la dispozitie de Ethereum.

Exista multe astfel de alternative dar cele de mai sus se numara printre cele mai eficiente. Fiecare are avantajele si dezavantajele ei, cum ar fi taxele ce trebuiesc platite in cazul site-urilor (drept dezavantaj) si siguranta oferita prin tranzactionarea cu o firma de aceasta amploarea (drept avantaj). Acelasi lucru nu se poate si despre tranzactiile direct, existand o nesiguranta atunci cand lucrezi cu persoane necunoscute, insa taxele ce trebuiesc platite sunt aproape inexistente.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi