CTP anunță DEZASTRUL pentru Kovesi: De ce au ținut-o pe Kovesi 7 ore la audieri

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit la adresa Secției speciale pentru investigarea magistraților, după ce fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub control judiciar și i s-a comunicat că are calitatea de inculpat într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

S-ar putea să n-o mai vedem pe doamna Kovesi, să nu mai iasă de acolo, de la Secția specială pentru investigarea magistraților, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu. Obiectivul este ca fosta șefă a DNA să fie arestată, dar deocamdată Secția nu-și asumă asta, o iau progresiv, consideră CTP, iar ca argument al raționamentului său e răspunsul la întrebarea: De ce a fost ținută fosta șefă a DNA, joi, aproape șapte ore la audieri?

„Idealul, funcția-obiectiv este, minunat ar fi, pentru Secție, pentru Gestapo și pentru PSD-ALDE, ca doamna să fie arestată, ăsta ar fi idealul. Deocamdată, încă nu și-au asumat, ați văzut că au luat-o progresiv. Încă nu-și asumă arestarea Secția. Ce s-a întâmplat acolo? Dumneavoastră de ce credeți că au ținut-o șapte ore acolo, ce credeți că s-a întâmplat?

(Răspunde Cosmin Prelipceanu: Ca să numere jurnaliștii orele). Exact. Foarte bine. În cazul de față, mesajul era chiar numărul de ore. Important era ca lumea să știe că a fost ținută șapte ore. A fost ținută 7 ore? Păi asta înseamnă că e o problemă, domnule! Înțelegeți? Timpul este o idee manipulatorie veche, de pe vremea Securității, din anii 50. Securitatea spunea: dacă ați ajuns la noi, sigur ați făcut ceva! La noi n-ajunge nimeni degeaba!

Acest sentiment vrea să-l transmită Secția în clipa de față: Domnule, au ținut-o 7 ore! Îți dai seama, câte păcate are! Acesta este mesajul”, a punctat Cristian Tudor Popescu.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

1 thought on “CTP anunță DEZASTRUL pentru Kovesi: De ce au ținut-o pe Kovesi 7 ore la audieri

  1. Voi ziaristii…impreuna cu juristii si cu organizatiile care mai lupta pentru dreptate in tara asta…chiar nu puteti face nimic altceva decat sa vorbiti la TV? nu puteti sa va adresati forurilor internationale, europene,…e strigator la cer ce face aceasta femeie AF…ea e stat in stat? nu are nimeni in tara asta putere sa o judece, sa-i dea in cap?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.