Șoc la Antena 1! Vedeta a fost călcată de o mașină pe trecerea de pietoni

Șoc la Antena 1, după ce o o vedetă a trustului a fost călcată de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Roșcata voia să treacă strada și a fost lovită din plin de un autoturism, care avea o viteză de 80 de kilometri la oră.

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula Iubirii” a fost grav accidentată de o maşină pe trecerea de pietoni în urmă cu opt ani! Și-a revenit după două zile de comă şi a rămas şi acum cu semne.

„Fier peste os, pur și simplu era parcată o mașină, pe trecere și nu puteam să mă asigur dacă vin sau nu o mașină și m-a agățat așa oglinda și m-a lovit direct, cu oglinda peste cot. 80 de kilometri la oră, eu nu-mi aduc aminte nimic, m-am lovit cu capul de asfalt…

Am căzut cu capul de bordură, m-am trezit la spital după 2 zile, din comă, cu un ochi vânăt și cu o mână în ghips.

Nu-mi amintesc nimic. Au trecut mulți ani, 7-8 ani, am rămas cu semn, cm tije.

Am făcut tatuajul pentru că aveam un semn foarte mare, pentru că toată lumea se băga în seamă cu mine și mă întreba. Dacă purtam o bluză fără mâneci, se vedea” a povestit Maria Iliou, la „Xtra Night Show”.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.