Critic National
ULTIMA ORĂ! CUTREMUR pe scena politica! Liviu Dragnea, dus de URGENȚĂ la spital, Critic National

ULTIMA ORĂ! CUTREMUR pe scena politica! Liviu Dragnea, dus de URGENȚĂ la spital

Liviu Dragnea a fost internat, din nou, sâmbătă seară, din cauza dublei hernii de disc cu care a fost diagnosticat săptămâna trecută.

Secretarul general al PSD a anunțat că liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns din nou la spital. Liviu Dragnea suferă de hernie, însă a decis să nu fie operat până după alegerile europarlametare, în prezent fiind supus unui tratament cu infiltrații.

„Aseară a avut din nou o problemă de sănătate. A ajuns din nou la spital, a făcut câteva injecții.

Sperăm să își revină pentru că mâine avem o ședință importantă. Durerile continuă, se pare că varianta pe care a ales-o nu este cea mai bună”, a anunțat Codrin Ștefănescu, astăzi, la Brașov.

Preşedintele PSD a stat în spital câteva ore, timp în care a făcut din nou infilitraţii, a anunţat duminică secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu.

Liderul PSD era aşteptat să participe astăzi la alegerile de la organizaţia PSD Braşov.

Trebuia să participe și Liviu Dragnea la această întâlnire, aseară a avut iar o probleme de sănătate, medicii au insistat și aseară a fost internat câteva ore. A mai făcut câteva injecții. Procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine, pentru că mâine avem o ședință foarte importantă. Mâine, la 12.30, CEX va stabili lista candidaților PSD pentru europarlamentare și sperăm ca starea președintelui Liviu Dragnea să fie bună pentru mâine”, a spus Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea s-a externat joi, după ce weekendul trecut a acuzat dureri de spate. Preşedintele PSD a refuzat operaţia şi a ales să facă infiltraţii.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi