Andreea Marin are o fetiţă cu Stefan Banica, dar, la 43 de ani, face un anunţ surpriză. Din nou mamă cu noul iubit? „Il iubesc”

“Zâna Surprizelor”, Andreea Marin, a acordat recent un interviu în care a vorbit, printre altele, despre relaţia cu noul ei iubit, dar şi despre cât de puternică este legătura dintre ea şi Violeta, fiica ei pe care o are din relaţia cu Ştefan Bănică Junior

Vorbind despres relaţia cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, Andreea Marin a declarat că noua poveste de iubire a avut acceptul fiicei sale, aceasta având un cuvânt de spus în mersul lucrurilor.

“Firește, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe și fericirea mea și nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulțumit, nu pot să merg mai departe”, a declarat Andreea Marin.

La acele declarate despre familie, Andreeea Marin a mai menţionat faptul că îşi doreşte o extindere a acesteia, însă, vedeta apreciază că toate trebuie să se întâmple la momenul potrivit.

“Mi-aș dori, dar trebuie să vrea și Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toții!”, a spus Andreea.

În continuarea interviului, Andreea Marin a vorbit despre fotografiile pe care le păstrează în telefonul mobil, aceasta având peste 1000 de fotografii cu fiica ei.

“Am peste 1000 de fotografii cu fiica mea, acesta e adevărul. În al doilea rând, sunt fotografii legate de omul pe care îl iubesc și de viața noastră împreună. Ele mă încarcă pozitiv. Nu în ultimul rând sunt tot felul de fotografii care țin de profesia mea și care sunt necesare, pe care le folosesc pe social media, le folosesc în munca mea. Mai sunt fotografii cu peisaje, îmi place să fac fotografii acolo unde călătoresc, îmi place design-ul de interior, am tot felul de imagini legate de arhitectură, de design, clădiri care îmi plac, tatăl meu a fost inginer constructor și cred că am moștenit ceva de la el și urmăresc lucrurile care fac lumea mai frumoasă”, a spus Andreea Marin.

Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În luna ianuarie a anului 2006, Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil.

După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. În data de 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.