Care sunt cele mai interesante modele de camere spion

Pot fi cumparate numeroase modele de camere spion ieftine onlinecare pot fi cumparate pentru diverse activitati de monitorizare. Aceste camere trebuie sa poata fi camuflate cat mai bine, pentru a isi atinge scopul, deoarece din acest motiv se numesc camere spion.

Camere spion ieftine online in forma de bec

Da! Vestea buna este ca exista camere spion ieftine online sub forma de bec. Acestea si functioneaza ca un bec in timp ce inregistreaza informatii pretioase pentru posesorul lor. Nimeni nu se va gandi ca in becul respectiv este pusa o camera, acesta fiind locul ideal in care poate fi ascunsa o camera fara sa atraga suspiciuni.

Camerele montate in becuri pot fi folosite inclusiv pentru a monitoriza bona in timp ce aceasta ramane singura cu copilul acasa. Exista numeroase cazuri in care bonele s-au purtat foarte urat cu copiii pe care i-au avut in grija. Parintii care vor sa determine caracterul unei bone trebuie doar sa monteze o astfel de camera, fara sa anunte, deoarece o persoana care stie ca este monitorizata isi va modifica comportamentul.

Camere in forma de nasture

O camera integrata intr-un nasture este perfecta pentru detectivi. Nimeni nu se va gandi ca nasturii sunt de fapt ochi care vad si inregistreaza tot, in timp ce persoana respectiva isi aduna probele de care are nevoie. De asemenea, camera este discreta si atat de usor de camuflat, incat devine o solutie ideala.

Camera spion integrata in bricheta reala

Camerele spion pot fi integrate in brichete. Amplasate strategic pe pachetul de tigari si pozitionate in directia de interes, aceste camere nu au cum sa atraga suspiciuni, pentru ca este vorba de o bricheta pe care proprietarul o utilizeaza din cand in cand si care sta natural la locul sau.

Camera spion integrata in ceas

Camerele integrate in ceasul de mana sunt de asemenea o solutie buna pentru strangerea informatiilor importante. Un ceas complex de mana este un accesoriu fashion, care va atrage atentia doar pentru a fi admirat. Nu se va gandi nimeni ca acolo este o camera care inregistreaza totul. Camerele pot fi insotite si de microfoane si toate acestea se vor integra perfect in tinuta, atunci cand sunt puse intr-un ceas de mana.

Camere spion in biblioraft

O persoana cu un dosar in mana nu este nimic iesit din comun. Un astfel de biblioraft pastreaza elementul surpriza si anume o camera care vede tot, in timp real, fara sa fie vazuta de alte persoane.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.