O adolescentă din Olt a fost dată dispărută. Părinţii sunt disperaţi! Aţi văzut-o?

O tănără de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judeţul Olt, este dată dispărută de 24 de oare, iar poliţia, părinţii şi prietenii fac toate eforturile pentru a o găsi. Nu a mai dat nici un semn, iar telefonul îl are stins.

Alexandra Măceşeanu este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Mihai Viteazu” din Caracal. Ieri a plecat spre Caracal, cel mai probabil apelând la o maşină de ocazie, iar de atunci nu se mai ştie nimic de ea. De altfel, tânăra are telefonul închis.

Mama sa este disperată. Spune că adolescenta nu ar fi avut nici un motiv să plece de acasă pentru că nu avut loc nici o ceartă sau orice altceva ce ar fi putut să o determine pe tânără să fugă de de acasă. Alexandra era îmbrăcată într-o cămaşă stil ie, blugi şi teneşi. Are părul este de culoare şaten deschis.

„Cine a văzut-o sau știe ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156 . Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiți să afle cât mai multe persoane!!!“, este mesajul distribuit masiv pe Facebook, de prietenii fetei.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.