Critic National
Rasturnare incredibila! „NU el este criminalul!” Sora lui Gheorghe Dinca, declaratii SOC, Critic National

Rasturnare incredibila! „NU el este criminalul!” Sora lui Gheorghe Dinca, declaratii SOC

Sora vitregă a lui Gheorghe Dincă sare în ajutorul criminalului. Jana susţine că fratele ei n-ar fi comis crimele şi ar fi recunoscut totul pentru a apăra pe cineva.

Jana, pe numele ei din buletin Ioana Bărbulescu, sora lui Gheorghe Dincă, a declarat că ea crede că la mijloc ar fi vorba de altcineva, pe care fratele ei apără. De asemenea, aceasta susţine că Gheorghe Dincă se teme să spună adevărul.

„Ori apără pe cineva, ori să termine cu plimbatul de acasă. E posibil să ascundă pe cineva. E posibil să recunoască pentru că îi e frică de cel pe care-l ascunde”, a spus sora lui Gheorghe Dincă, potrivit surselor www.spynews.ro.

Gheorghe Dincă urmează să fie dus la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Momentan încă nu a fost stabilită ziua în care se va întâmpla asta.

Totoată, Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, a confirmat faptul că anchetatorii au suspiciuni cu privire la alte crime care ar fi fost comise de acesta. „Suspiciuni există din partea anchetatorilor cu privire la alte crime.

Asta pot să vă confirm, vor face cercetări. Pe mine nu m-au informat”, a declarat Bogdan Alexandru.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi