Anca Serea a născut al șaselea copil! Câte ore a durat travaliul

Anca Serea a devenit mămică pentru a șasea oară, în urmă cu puțin timp. Vedeta a stat în travaliu aproximativ trei ore.

Așteptarea a luat sfârșit! Anca Serea a anunțat, astăzi, pe contul ei de socializare că se îndrepta spre maternitate pentru a o aduce pe lume pe fetița ei, la clinica Sanador din Capitală. Iar în urmă cu puțin timp, după aproximativ trei ore de travaliu, vedeta a devenit mămică pentru a șasea oară.

Mămica și soțul ei sunt în culmea fericirii, iar frățiorii micuței nou-născute abia așteaptă să-și cunoască surioara. Sarcina a decurs bine, iar Anca Serea nu a avut motive de îngrijorare.

”Am luat patru kilograme, mă simt excelent. Nu am pofte, nu am grețuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naște tot natural, ca pe toți ceilalți copii ai mei.

Doar nu o să mă apuc acum, la al șaselea, să fac cezariană! Am fost și i-am cumpărat un cărucior, hăinuțele urmează. Copiii noștri de-abia își așteaptă surioara. De altfel, Sarah a fost cea care a ales numele micuței, sunt foarte entuziasmați.

Pe noi sarcina nu ne-a luat prin surprindere, o așteptam. Nu am spus niciodată că nu mai vreau copii, poate să mai vină și al șaptelea”, declara Anca Serea în urmă cu ceva timp pentru click.ro.

Anca Serea nu s-a supărat pe criticii ei

În vârstă de 38 de ani, Anca Serea a subliniat că, deși a fost jignită de unii dintre internauți, ea nu s-a supărat pentru că și-a învățat lecțiile din trecut.

“Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit: «cloșcă», «iepuroaică», «doamna Bamboi».

Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Pe timpul sarcinii, Anca Serea s-a confruntat și cu o anemie însă, cu ajutorul medicilor, a reușit să se stabilizeze.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.