Ancheta în cazul Caracal dată peste cap! Ce SCRISOARE CUTREMURĂTOARE a primit tatăl Luizei Melencu

Tatăl Luizei Melencu a primit o scrisoare cutremurătoare. Omul a făcut declarații șocante pentru România TV.

Ce SCRISOARE a primit tatăl Luizei Melencu

Tatăl Luizei Melencu, una dintre fetele pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis, a anunțat că unchiul său a primit o scrisoare cutremurătoare prin care i se transmite că cele două adolescente sunt moarte.

Omul mai susține că el este cel care a vorbit ultima oară cu Luiza. Fata l-ar fi sunat să îl anunțe că s-a urcat în mașina de ocazie pe care bărbatul o numește acum ”mașina morții”.

Citește și: Alexandru Cumpănașu face declarații despre complicii lui Dincă

”În scrisoare scrie așa: domnilor, vă rog frumos să nu mai căutați fetele, sunt moarte. Nu am primit-o eu, a primit-o mătușa mea, unchiul meu. Am sunat la 112. Vă dați seama cum mă simt eu. Nu pot să mă apropii de casa mea, din cauza lor. Aștept să vină DIICOT să ia această probă, această scrisoare.

Eu am vorbit cu fata la 11:30 în data de 14 aprilie. Nu a vorbit mama ei. Ea m-a sunat pe mine și mi-a spus: ”tati, am venit la Caracal să scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Și i-ai scos? Nu! Și ce faci acum? Mă duc acasă! Tati am ajuns la ocazie, am oprit ocazia și te sun când ajung acasă. A fost ultima vorbă cu Luiza. A venit mașina morții, probabil. Eu simt că trăiește.

Pe mine m-au îndepărtat, soția și cu socrul meu… Nu pot (n.r. plânge). În scrisoare scrie foarte clar că fetele sunt moarte. Eu simt că Luiza trăiește și acolo unde este nu e bine…”, a precizat Claudiu Melencu la România TV.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.