„Anunţăm cu inimile îndurerate că, în urma unui accident, a plecat dintre noi!” Ce veste trista :( A murit in accident de masina

O veste tragică a lovit medicina românească. Unul dintre cei mai buni medici chirurgi a murit. Doctorul Ion Cucu şi-a pierdut viaţa într-un accident.

Vestea tragică a fost dată pe Facebook de unitatea medicală în care acesta lucra. Medicul Ion Cucu era unul dintre cei mai respectaţi doctori, iar cei care au ajuns pe mâinile lui au avut mereu doar cuvinte de laudă.

Mesajul transmis de foştii colegi ai medicului Ion Cucu este extrem de emoţionant.

„O veste prea dureroasă şi o pierdere imensă pentru întreaga echipă. Anunţăm cu inimile îndurerate că, în urma unui accident, a plecat dintre noi unul dintre cei mai talentaţi şi devotaţi lucrători ai sistemului medical – chirurgul Ion Cucu.

Ai plecat dintre noi prea devreme coleg drag, lăsându-ne un gol imens. Adresăm sincere condoleanţe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este mesajul transmis de colegii medicului Ion Cucu, după ce acesta a încetat din viaţă.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.