BOMBĂ LA KANAL D! BRUNETA ar putea PLECA dacă se confirmă că este ÎNSĂRCINATĂ!

Zvonuri bombă răsună din casa „Puterea Dragostei”!

Printre concurenții emisiunii circulă suspiciunea că frumoasa Larisa ar fi însărcinată.

Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa ar fi avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, relatează wowbiz.

Persoane din anturajul ei concurente cred că aceasta este însărcinată pentru că în ultima perioadă acuză din ce in ce mai des stari de greata si varsaturi, în special dimineața, totul în urma întâlnirilor fierbinți.

”În fiecare dimineață, Larisa era lipsită de energie, de putere, îi era cam rău. Ea spunea că așa e ea, că nu este o persoană matinală, dar până de curând nu reacționa în acest fel când se trezea.

Mai mult, în avion, când s-a întors în România, în vacanță, a fost la un pas de leșin, i s-a făcut, brusc, foarte rău, a făcut și un atac de panică.

Noroc că a fost Bogdan Mocanu lângă ea, a ajutat-o. Ea neagă că ar fi însărcinată, toți ne-am gândit la asta, dar ea zice că nu e asta, ci că o face din cauza stresului”, a spus un martor al transformărilor brunetei.

Larisa Judele, este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa a preferat să fie cât mai discretă.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.