BREAKING | Au găsit-o pe femeia în roşu cu care s-a întâlnit Luiza Melencu înainte să dispară. Răsurnare de situaţie în cazul Caracal

Misterioasa ”femeie în roșu”, cea care a văzut-o pentru ultima oară pe Luiza Melencu, tânăra care a dispărut de mai bine de 4 luni, a fost identificată și va fi audiată de procurori.

”Femeia în roșu” a apărut, alături de Luiza Melencu, pe camerele de supraveghere – în ziua dispariției Luizei-, iar anchetatorii vor încerca să obțină de la ea și alte informații care să ajute în desfășurarea anchetei. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, spune că nu poate oferi toate detaliile, ancheta aflându-se în plină desfășurare.

“Am insistat și noi, oficial, nu numai la televiziuni, și se merge și pe această pistă, dar nu pot să vă dau detalii pentru că ține de desfășurarea anchetei. Se vor lămuri toate aspectele și tot ce poate să aibă legătură cu răpirea fetelor”, a spus Tonel Pop, conform antena3.ro.

”Vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă”

Mama Luizei a făcut un apel disperat și a cerut autorităților să o identifice și să o audieze pe misterioasa femeie îmbrăcată în roșu. “Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităţi să fie identificată acea femeie.

Eu am cerut și domnul procuror Vasilescu, dânsul mi-a zis că nu poate, că e o femeie oarecare. Rog autorităţile, cer în regim de urgență, vreau să văd cine e acea doamnă. Trebuie să o căutam pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și mă gândesc că femeia aia i-a dat un pont domnului Dincă“, a declarat mama Luizei, citată de România TV.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.