Ce anunță Gabriela Cristea, la trei zile de la înmormântarea lui Marcel Toader: ”Trebuie să te gândești la tot”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în 2015, iar acum sunt pe ultima sută de metrii cu pregătirile pentru nuntă, dar și pentru creștinarea micuței Iris.

Prezentatoarea TV se va căsători religios la sfârșitul lunii august, iar după alte două săptămâni va avea loc botezul fetiței.

Gabriela Cristea se pregătește de cununia religioasă

Gabriela Cristea a intrat în febra pregătirilor de nuntă. La sfârșitul lunii august prezentatoarea TV se va căsători religios cu Tavi Clonda, bărbatul cu care are două fetițe.

Cei doi se vor cununa pe 24 august. Gabriela Cristea a început deja să probeze rochii de mireasă și să aleagă verighetele.

„E alergătură multă la nuntă, aşa că eu mă relaxez la probă. Nu este rochia mea, a mea va fi surpriză. Mai avem timp pentru rochia de botez.

Încă nu am ales meniul, doar la botez am ales, acum nu ştim ce măncăm. Cumpăr nişte mici, văd eu ce le dau să mănânc, dar noi dăm petreceri la care oamenii se distrează.”, a declarat vedeta.

Prezentatoarea TV a declarat că are un inel de logodnă, dar nu îl poartă pentru că a născut de două ori și mai are câteva kilograme în plus. Totodată, vedeta este o persoană simplă care nu poartă bijuterii în casă de teamă să nu se zgârie.

„Am un inel de logodnă, dar nu îl pot purta în acest moment pentru că am născut doi copii și am câteva kilograme în plus. Nu mă înfometez, dar trebuie să am grijă până la nuntă.

Trebuie să te gândești la tot, verigheta chiar trebuie să te reprezinte. Eu nu port bijuterii în casă pentru că se murdăresc, se zgârie. Eu merg pe varianta simplu, simplu”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Câți invitați vor avea Gabriela Cristea și Tavi Clonda la botezul micuței Iris

La două săptămâni după nuntă Gabriela Cristea o va creștina pe micuța Thea Iris Selena.

În timp ce petrecerea de nuntă va fi una restrânsă unde vor fi prezenți numai familia și prietenii apropiați, la botezul celui de-al doilea copil vedeta va avea 100 de invitați.

Petrecerea de botez va fi una fastuoasă și va avea loc pe 6 septembrie. Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai au o fetiță, Victoria Margot.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.