Cele mai importante elemente de caroserie pentru autoturism

In comparativ cu piesele vitale ale unei masini, componentele de caroserie se deterioreaza mai mult, din cauza producerii unor accidente sau a unor incidente rutiere, din cauza manipularii fortate sau a greselilor conducatorilor auto.

Masinile mai vechi au nevoie mult mai des de elemente de caroserie, dar se intampla ca si autoturismele mai noi sa necesite piese de caroserie, intrucat acestea pot fi deteriorate din cauza unor accidente. Reprezentantii Secco Center ofera persoanelor interesate elemente de caroserie impecabile, noi, in functie de model, marca, an de fabricare.

Piesele de caroserie din parcuri de dezmembrari vs. piesele achizitionate online

Foarte multi conducatori auto, proprietari de autoturisme, obisnuiau sa apeleze la varianta gasirii pieselor auto in cadrul parcurilor de dezmembrari. Aceste afaceri permit ca elementele de caroserie sa fie schimbate la un pret foarte mic, insa cu elemente de caroserie tot vechi, care au apartinut unor masini avariate sau scoase din circulatie si ale caror componente sunt inca utilizabile.

Desi aceste business-uri sunt profitabile, uneori nu reprezinta cea mai buna solutie pentru clienti. Unele piese de caroserie pot avea defecte ascunse si sunt chiar contraindicate de service-urile auto si de mecanicii cu experienta.

Pe de alta parte, elementele de caroserie achizitionate din magazinul online sunt noi, se potrivesc cu fiecare model si cu fiecare marca de autoturism in parte, apartin unor branduri foarte cunoscute si permit utilizatorilor sa aiba grija de aspectul masinii lor si sa evite cheltuielile suplimentare.

Cele mai bune componente de caroserii auto disponibile intr-o gama foarte variata au un raport calitate – pret foarte bun si pot fi cumparate cu doar cateva click-uri.

Exemple de elemente de caroserie auto foarte cautate

Carenajul auto sau aripa interioara reprezinta una dintre cele mai importante componente ale caroseriei, se afla in interiorul aripilor, chiar deasupra rotilor si are rolul de a feri masina de noroi. Capota este o piesa mare de caroserie, care trebuie schimbata mai ales in momentul accidentelor, fiind predispusa deteriorarii la cel mai mic impact.

Aripile masinii sunt elemente de caroserie mai mari, insa foarte cautate, atat cele din fata, cat si cele din spate, fiind deteriorate din cauza producerii unui accident, din cauza unei parcari prost realizate sau a unei loviri in parcare.

Balamalele, desi sunt elemente aparent minore in constructia unei caroserii, sunt foarte importante, intrucat tin laolalta alte componente in mod eficient. Usile masinii sunt principalele „victime” ale accidentelor, ale ruginii si coroziunii si trebuie schimbate nu doar in cazul coliziunilor, ci si daca se observa cele mai mici urme de deteriorare ca urmare a utilizarii intense.

Incuietorile si manerele sunt elemente expuse uzului zilnic, a caror reparare nu este deloc convenabila ca pret, de aceea achizitionarea lor ramane cea mai buna varianta. Nu in ultimul rand, cel mai cautat element de caroserie ramane bara de protectie, atat cea din fata cat si cea din spate, pentru ca ele se deterioreaza fie din cauza conditiilor meteorologice, fie din cauza greselilor la parcare, a neatentiei sau a accidentelor.

Indiferent de piesa de caroserie auto necesara, aceasta poate fi achizitionata la cel mai bun raport calitate – pret din mediul online, gratie motorului de cautare disponibil pe site-ul Secco Center.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.