DRAMA INCREDIBILĂ a prezentatorului Mădălin Ionescu! BOALA NEMILOASĂ care ÎI CHINUIE FIUL!

Prezentatorul TV Mădălin Ionescu suferă pentru situașia în care se află fiul lui din prima căsnicie.

Filip (acum 16 ani), a făcut varicelă când avea doar 2 luni, însă din cauza lipsei vaccinului, tânărul a avut probleme neurologice grave.

Acesta a fost diagnosticat cu hemipareză (o leziune de neuron ce afecteaza limbajul și dă tulburări senzoriale și cognitive).

Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi.

În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ!

Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi.

Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”, a declarat Mădălin Ionescu pentru site-ul demamici.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.