EXCLUSIV | Cine a spus că are, de fapt, „telefonul dispărut” al Luizei. Avem conversațiile care îl incriminează

O glumă sinistră făcută de un vlogger celebru a pus pe jar autoritățile, atunci când peste tot în spațiul public s-a difuzat informația că telefonul Luizei Melencu, una dintre fetele despre care Gheorghe Dincă a susținut că le-a ucis, a devenit activ!

În cursul zilei de joi, toate site-urile de știri anunțau că telefonul Luizei Melencu, una dintre cele două adolescente pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis, a fost folosit miercuri noaptea.

O colegă a Luizei l-a sunat pe bunicul acesteia și i-a spus că la ora 0:56, Luiza a părăsit grupul de WhatsApp în care discuta cu colegii ei, semn că telefonul ei este folosit de cineva.

Bunicul fetei spune că a contactat autoritățile în legătură cu acest lucru.

”A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatsApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1.00, i-a şters contul. (n. red. – bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (…) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit…

Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum…

Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta“, a declarat acesta.

În mod cert, inclusiv anchetatorii s-au sesizat în acest caz, după ce s-a răspândit această informație… falsă!

In spatele ”telefonului dispărut” se află de fapt o farsă sinistră făcută de un vlogger extrem de cunoscut, care are circa 400.000 de fani numai pe Instagram!

Băiatul a considerat că cea mai dulce armă pentru a se răzbuna pentru că a fost refuzat de o fată din Cluj este să-i facă numărul de telefon public… și să anunțe peste tot că ea este de fapt Luiza!

Așa s-a trezit sărmana fată cu sute de mesaje în telefon, foarte multă lume întrebând, cu disperare, dacă ea este într-adevăr Luiza.

Vloggerul nu s-a gândit nicio clipă cât va fi de afectată familia Luizei atunci când va afla că a fost doar o glumă sinistră!


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.