Gabriela Cristea, decizie BOMBA dupa moartea lui Marcel Toader! Fanii au luat FOC si au inceput sa o CRITICE DUR

Gabriela Cristea face nuntă în acest weekend cu Tavi Clonda, tatăl celor doi copii ai săi! Evenimentul va avea loc în aceeași lună în care a fost înmormântat Marcel Toader, fostul soț al vedetei de televiziune. Morții cu morții, viii cu viii!

Gabriela Cristea face nuntă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor cununa religios la nu mai puțin de patru ani după ce au devenit soț și soție în acte. Deși s-au cununat la starea civilă în anul 2015 și sunt părinții a două fetițe, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au făcut și cununia religioasă până acum.

Evenimentul va avea loc însă în acest weekend, iar pentru acesta cele două vedete s-au pregătit temeinic. Gabriela Cristea a gândit deja tot evenimentul până la cel mai mic detaliu. Va avea însă o singură domnișoară de onoare!

Nașii au fost stabiliți cu mult timp în urmă. Aceștia sunt Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, însă domnișoara de onoare va fi chiar fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu.

O cheamă Ștefania, are 22 de ani, alură de fotomodel și tocmai ce a absolvit Academia de Studii Economice, potrivit wowbiz.ro. Ștefania va ține lumânarea miresei în biserică și se va afla lângă miri și nași tot timpul.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au doi copii împreună

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți civil din anul 2015 și plănuiseră să facă nunta în toamna anului trecut, însă planurile le-au fost date peste cap de Thea Iris Selena, ultima membră a familiei.

”Nu e o vorba despre o nuntă așa…mare, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.