Parintii au dus-o la spital cu dureri mari de burta. Habar nu aveau ca fetita era in travaliu. Apoi au aflat cine e tatal si au avut un soc imens…

Un caz înfiorător vine din Spania, unde autoritățile anchetează cazul unei fetițe de doar 11 ani, care a născut un copil conceput cu propriul frate!

Fata a ajuns la spital după ce a acuzat dureri de stomac și i-a șocat pe medici. Ea nu a știut ce se întâmplă în momentul în care a intrat în travaliu.

Părinții fetei susțin că nu știau nimic despre această sarcină și credeau că micuța suferă de probleme intestinale.

Tocmai din această cauză au dus-o la spital, fără a ști că fata lor a intrat în travaliu. De altfel, nici ea nu știa că este gravidă.

Se pare că tatăl copilului este fratele fetiței, care are doar 14 ani, dar autoritățile vor să apele la testele ADN pentru a vedea dacă acest lucru este adevărat.

De asemenea, ei vor să stabilească dacă relaţiile sexuale dintre cei doi fraţi minori au fost consensuale sau a fost vorba de un viol.

Un caz similar a avut loc și în Marea Britanie

O tânără mămică din Marea Britanie, violată de fratele ei la 11 ani, este din nou însărcinată.

Tressa Middleton, care a renunțat cu curaj la anonimatul de victimă a unui viol, a fost forțată să-și dea prima fiică serviciilor sociale, după ce aceștia au aflat cine este, de fapt, tatăl copilului.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.