ULTIMA ORA! Decizia anchetatorilor cu privire la Gheorghe Dincă

Ancheta în cazul Alexandrei Măceșanu, fata pe care Gheorghe Dincă a răpit-o, a violat-o și a ucis-o, a ajuns în a cincea zi.

Aceasta deși anchetatorii au timp doar până vineri, atunci când le expiră mandatul, să percheziționeze casa criminalului.

Deși Alexandra a dispărut de aproape două săptămâni, abia azi anchetatorii vor verifica cele trei telefoane ale criminalului.

De pe unul dintre telefoane a sunat chiar Alexandra la numărul de urgență 112, pentru a anunța că a fost răpită, sechestrată și violată, fără ca cineva să-i sară în ajutor.

Telefoanele lui Gheorghe Dincă vor fi verificate de anchetatori abia acum! Gheorghe Dincă va fi scos din nou azi din arestul IPJ. Olt pentru a-i ghida pe polițiști în anchetă.

Ieri Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori într-o pădure. Acolo polițiștii au găsit un sac plin cu oase și cenusă, despre care Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că îi aparțin Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în aprilie.

Sacul cu oseminte va trimis la INML, acolo unde se vor efectua probe ADN pentru a se stabili dacă acestea îi aparțin Luizei Melencu.

Luiza Melencu a fost ucisă în aceeași zi în care a fost și răpită.

Între timp polițiștii caută telefonul fetei, dar acesta nu este de găsit.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.