ULTIMA ORA! Doamne, ce veste! A murit exact in timp ce Marcel Toader era ingropat! Momente grele pentru baiatul lui Marcel Toader! A plecat de urgenta de la parastas! Accident mortal

O nouă lovitură pentru Maximilian Toader. În ziua în care şi-a condus tatăl pe ultimul drum, băiatul lui Marcel Toader a aflat o nouă veste teribilă.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit.

Potrivit surselor Spynews, Maximilian Toader a aflat chiar în ziua înmormântării părintelui că a mai pierdut o persoană dragă.

Unul dintre bunii săi prieteni, jucător de rugby la Steaua Bucureşti, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident terifiant.

Se pare că sportivul se afla pe bicicletă în momentul în care a căzut peste el o basculantă.

Maximilian a fost nevoit să plece de urgenţă de la Constanţa spre Bucureşti pentru a afla informaţii despre bunul său prieten.

Vestea teribilă l-a şocat pe Maximilian Toader, care a primit o nouă lovitură în doar câteva zile, după decesul tatălui său.

De-a lungul anilor, Marcel Toader a avut nenumărate probleme cu banii, însă regretatul afacerist nu se temea niciodată să-și expună problemele în public și a fost mereu o persoană extrem de asumată.

În urmă cu ceva timp, Marcel Toader a povestit în platoul emisiunii „Xtra Night Show” cum a fost victima unui adevărat ghinion financiar.

Regretatul afacerist a mărturisit, la vremea respectivă că și-a inundat vecinii, iar acest lucru a produs un haos de nedescris. Marcel Toader a fost nevoit să scoată din buzunar bani grei pentru a plăti daunele.

„Acum câţiva ani s-a întâmplat o mare nenorocire cu instalaţia. Am fost anunţat că mi-am inundat vecinii şi am chemat un instalator.

Am spus că nu are cum să mi se întâmple mie asta, dar tot am chemat un instalator. Am pus gresie şi faianţă şi m-au condus la nişte costuri.

La vremea respectivă am vorbit cu administratorul şi i-am spus să-mi compenseze ce am de plătit cu investiţiile pe care le-am făcut degeaba. Ulterior, administratorul a fost dat afară.

În prima instanţă am câştigat, dar după m-au dat în judecată când nu eram în ţară. Mai rău de atât nu se putea. Plătesc 4 milioane la cablu”, a completat Marcel Toader.

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare.

Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.