ULTIMA ORA! Expertiza antropologică realizată de IML in cazul CARACAL- RZULTATELE FINALE

Institutul Naţional de Medicină Legală a confirmat miercuri că fragmentele de oase găsite într-o pădure de lângă oraş, în urmă cu o săptămână, aparţin unei adolescente, dar nu Alexandrei Măceșanu.

Aşadar vorbim oficial despre probe clare privind o a doua victimă. Între timp, toată curtea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect, este scanată cu ajutorul unor radare. Specialiştii în geodezie aduşi de procurori încearcă să afle ce se ascunde sub pământ.

Expertiza antropologică realizată de IML

Specialiştii de la IML au finalizat o primă expertiză, cea antropologică.

Pe baza unor teste minuţioase, speciaistii IML au ajuns la concluzia că fragmentele de oase abandonate şi împrăștiate în pădurea de lângă Caracal aparţin unei persoane de sex feminin ce ar fi avut vârsta curprinsă între 15 şi 19 ani.

Însă doar testul ADN va confirma cu certitudine identitatea victimei, câtă vreme Gheorghe Dincă a mărturisit că acolo ar fi abandonat-o pe Luiza, prima tânără pe care a spune că ar fi răpit-o în primăvară şi i-ar fi incendiat trupul fără viaţă.

Anchetatorii sunt convinşi că nu este vorba despre rămăşiţele Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua adolescentă despre care Dincă spune că ar fi răpit-o şi ar fi ucis-o. Fata din Dobrosloveni avea 14 ani.

Pe de altă parte doar testele ADN care vor fi gata în câteva zile vor confirma dacă este vorba într-adevăr despre Luiza Melencu sau dacă Dincă a mai făcut o victimă.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.