ULTIMA ORA! Femeia care spune că a fost abuzată de Gheorghe Dincă, mărturii cutremurătoare

O femeie în vârstă de 49 de ani a depus la poliția din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă acuzându-l pe criminalul din Caracal că a lovit-o și a violat-o în luna mai. Femeia a mai spus că a venit în curtea lui Dincă ca să-i prășească porumbul.

O femeie de 49 de ani a fost violată de Gheorghe Dincă

O femeie de 49 de ani a povestit calvarul prin care a trecut în luna mai. Femeia a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție din Olt în care a scris că Gheorghe Dincă a bătut-o și a violat-o după ce inculpatul o luase de acasă ca să-i prășească porumbii din curte. Femeia a povestit că Gheorghe Dincă era beat când a violat-o, i-a spart telefonul mobil, a lovit-o și a trimis-o acasă.

„M-a luat de acasă și mi-a zis că are de săpat niște porumbi, în grădină. La 12 s-a sculat, că era beat, băuse țuică și cu vin, m-a tras, mi-a sucit mâna, m-a tras de păr, m-a pus în pat, apoi în genunchi, apoi m-a dezbrăcat și mi-a făcut și în fund, și peste tot. Apoi s-a culcat, iar eu m-am dus la sapă. Se făcuse ceasul 3.

Apoi, m-am dus la el să îi spun că plec acasă. A luat o găleată cu apă și m-a făcut fleașcă, mi-am revenit și mi-a chemat taxi. Pe masă erau vreo 10 cuțite, unul lângă altul. Nu m-a amenințat, dar îmi era frică. Apoi, a chemat pe un băiat cu taxi și m-a dus unde opresc microbuzele. M-a dat un pumn după cap și am căzut.”, a declarat femeia de 49 de ani.

Femeia violată de Dincă a povestit trauma pe micile ecrane

Femeia care spune că a fost bătută și violată de Gheorghe Dincă a povestit la România TV că fapta s-a întâmplat într-o cameră unde era un pat numai din fiare și că nu a intrat în alte camere. De asemenea, victima a mai spus că nu a declarat nimic până acum pentru că i-a fost teamă de Gheorghe Dincă.

În mai s-a întâmplat. Era un pat numai de fiare. În celelalte camere nu am intrat, îmi era sfială. Nu am spus nimic până acum pentru că îmi era teamă de el, a spus că mă omoară de tot, dacă spun. Mi-a oprit și telefonul acolo și a dat cu el de ciment și l-a făcut praf.

Vorbea frumos, dar când a băut țuica și cu vin și-a schimbat uitătura, se uita urât. El când se uita, uitai să vă spui, se uita la un film de groază. Am și declarat la Caracal, se uita la filmul ăla de îi plăcea lui. Nu zicea nimic, doar se mușca de buză.”, a mai spus femeia, conform fanatik.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.