ULTIMA ORĂ: S-a sinucis în celulă. Gardienii au dat alarma, dar nu a putut fi salvat

Miliardarul Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic cu minore, s-a sinucis în celula sa.

Finanţistul şi miliardarul american Jeffrey Epstein, plasat în detenţie la 8 iulie pentru exploatare s3xuală şi asociere cu infractori în vederea exploatării s3xuale a unor minore, s-a sinucis vineri seara în celula sa din penitenciarul din Manhattan, au informat sâmbătă mass-media americane citate de Reuters.

Un judecător federal respinsese în iulie solicitarea de arest domiciliar pentru Jeffrey Epstein, hotărând menţinerea în detenţie a miliardarului american acuzat de agresiuni s3xuale şi trafic de minore.

Judecătorului Richard Berman subliniase că inculpatul deţinea un avion personal şi un paşaport austriac fals, existând riscul ca acesta să fugă.

El respinsese şi cererea de eliberare pe cauţiune, prezentată de apărarea lui Jeffrey Epstein, care era pregătită să plătească peste 100 de milioane de dolari.

Avocaţii miliardarului propuseseră arest la domiciliu în Manhattan, brăţară electronică şi instalarea de camere de supraveghere.

Pentru cele două capete de acuzare, Epstein era pasibil de o pedeapsă cu închisoarea de până la 45 de ani.

Conform actului acuzării, cel puţin în perioada 2002 – 2005, Epstein ar fi adus minore – unele în vârstă de doar 14 ani – la reşedinţele sale din Manhattan şi Palm Beach în scopul de „a se angaja în acte s3xuale cu el şi cu partenerii săi de afaceri, după care le dădea sute de dolari”.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.