ULTIMA ORA! Şoc în cazul Caracal. Un bărbat a cerut răscumpărare pentru Alexandra Măceşanu: „ESTE VIE!”

Şoc în cazul Caracal! Au apărut noi informaţii şocante in cazul crimelor de la Caracal. O persoană a sunat-o pe mama Alexandrei și i-a cerut bani pentru eliberarea fetei! Cel care a făcut mărturisirea uluitoare este chiar Alexandru Cumpănaşu.

Familia Alexandrei Măceşanu, contactată de un individ pentru a cere răscumpărare pentru ea

El a anunţat că a dat în vileag o adevărată escocherie. Familia Alexandrei a fost contactată de o persoană care a cerut bani pentru eliberarea fetei. Împreună cu procurorii și serviciile de informații a organizat un flagrant.

Familia, dusă pe o pistă falsă! Totul s-a dovedit în final o alarmă falsă

Bărbatul care a solicitat bani pentru eliberarea fetelor a fost arestat, iar acum se află la audieri. Alexandru Cumpănaşu a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că deşi, iniţial, în sufletul familiei s-a născut o urmă de speranţă, în cele din urmă părinţii Alexandrei Măceşanu şi-au dat seama că cel mai bine este ca bărbatul să fie dat pe mâinile autorităţilor.

„Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii şi serviciile de informaţii pentru organizarea unui flagrant în cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerând bani pentru eliberarea Alexandrei şi Luizei!.

dacă speranţa a fost mică totuşi am sperat. Felicit DIICOT şi serviciile care au colaborat la acest caz.

Persoana care reclama că deţine fetele a fost prinsă şi audiată! Din păcate este o pista falsă, dar eu sper să platească cu puşcăria pentru modul în care s-a jucat cu sentimentele familiei şi sperantele tuturor! Va rog să nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris Alexandru Cumpănașu.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.