ULTIMA ORA: Socul diminetii in Romania! Au venit rezultatele INML. Ale cui sunt oasele din padure! S-a spus ca sunt ale Alexandrei, acum a venit bomba! DIICOT: „Nu sunt ale ei!”

Marți, a fost finalizată expertiza în cazul oaselor găsite în pădurea din Caracal. Potrivit DIICOT, rămășițele aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu.

DIICOT a anunțat, marți, că a fost finalizată expertiza INML în cazul rămășițelor găsite în liziera din pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă. Astfel, este confirmat, în mod oficial, faptul că există o doua victimă a bărbatului, după Alexandra Măceșanu.

Deși expertiza a dezvăluit faptul că oasele sunt de natură umană și matricea antropoloică a acestora, nu este confirmat că osemintele ar aparține Luizei Melencu, adolescenta care Dincă susține că i-a fost a doua victimă.

Comunicatul DIICOT:

„Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe.”

Gheorghe Dincă, dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Slatina

Totul se întâmplă în timp ce Gheorghe Dincă este în fața magistraților de la Tribunalul Slatina, acolo unde a ajuns în urmă cu scurt timp, pentru a fi audiat. Imediat după audieri, se va întoarce la casa din Caracal, pentru a le fi alături anchetatorilor, în timpul investigațiilor.

Gheorghe Dincă a început să colaboreze cu anchetatorii

La mai bine de 2 săptămâni de când Gheorghe Dincă îi tot plimbă pe anchetatori de pe o pistă falsă pe alta, criminalul din Caracal se pare că s-a hotărât să colaboreze cu aceștia.

Mai exact, potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, Gheorghe Dincă a fost mai deschis ieri și a dat mai multe detalii care ar putea conduce către finalizarea anchetei. Gheorghe Dincă i-a trimis pe anchetatori să cerceteze în amănunt o groapă de gunoi adâncă de 3 metri.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.