Un român din Germania a transmis live pe Facebook cum intră cu 170 la oră direct intr-un TIR pe autostradă VIDEO CUMPLIT

Scene înfiorătoare pe o autostradă din Germania! Un român a vrut să-şi pună capăt zilelor într-un mod şocant! Bărbatul a transmis totul live, pe Facebook.

Un tânăr s-a filmat în demersul său de-a se sinucide! A făcut un live și a transmis live pe Facebook momentul în care intră în plin într-un TIR.

Înainte de impact a gonit minute în şir pe şosea, timp în care i-a transmis fostei sale iubite un mesaj de adio, de la volanul maşinii, în direct, pe reţeaua de socializare.

Din cuvintele sale reiese faptul că trecea prin momente grele, după ce partenera sa îl părăsise fulgerător pentru un alt bărbat.

Martorii au chemat medicii în ajutor. Deocamdată nu se ştie dacă tânărul a supravieţuit accidentului.

Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine.

Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine.

În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă.” spune şoferul, în transmisiunea live de pe reţeaua de socializare. „, a spus tânărul în video.

Cei care au văzut live-ul au încercat să-l liniștească și i-au oferit sfaturi. În momentul accidentului mai multe persoane au încercat să ia legătura telefonică cu șoferul

VIDEO AICI

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.