Cum a fost ucisă Mihaela Adriana, copila de 11 ani dispărută vineri! Nu s-a mai putut face nimic! Anchetatorii au identificat un suspect! Greu de descris ce a patit copila!

Adriana, fetiţa de 11 ani dispărută vineri, la Gura Şuţii, în Dâmboviţa, a fost ucisă, susţin surse apropiate celor care au găsito pe copilă fără suflare, duminică după-amiază.

Adriana a fost găsită moartă. Fetiţa de 11 ani dispăruse vineri, în Dâmboviţa, după ore.

Fata a plecat de la şcoală şi nu a mai fost văzută de atunci.

Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

Mihaela-Adriana Fieraru a fost găsită fără viaţă într-o zonă de vegetaţie din apropierea comunei în care locuia, Gura Şuţii.

Surse din anchetă spun că a fost crimă, pe corpul copilei fiind găsite urme de violenţă. Se pare că ea a fost sugrumată.

Adriana a fost găsită moartă în Dâmboviţa, suspect de uciderea fetiţei e un cetăţean olandez, spun surse din anchetă.

Mihaela Adriana, fetița de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă. Cauza morții ar fi sugrumarea.

Mihaela-Adriana Fieraru a fost găsită în niște tufișuri, în apropierea comunei în care locuia, Gura Şuţii. Anchetatorii susțin că a fost crimă, pe corpul copilei fiind găsite urme de violenţă.

Se pare că ea a fost sugrumată.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.