Critic National
Anunț de ultimă oră. Din păcate, cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu…, Critic National

Anunț de ultimă oră. Din păcate, cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu…

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a fost operat de urgență.

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai renumiți designeri, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Botezatu a fost diagnosticat cu o boală rară, iar medicii au decis să-l opereze în regim de urgență, a scris Cancan.

Creatorul de modă a suferit o intervenție chirurgicală, după ce în urma unor analize amănunțite a fost diagnosticat cu o tumoră pe colon. Medicii de la Istanbul au decis să îl opereze de urgență și i-au extirpat jumătate din colon.

”Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum.

Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a mărturisit o persoană din anturajul designerului, conform Cancan.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi