Apariție șocantă pe Valea Cerbului! Turiștii au rămas înmărmuriți când au văzut creatura!

Nu este zi în care urșii să nu își facă apariția în stațiunile montane de la noi. De data aceasta, Valea Cerbului din stațiunea Bușteni a fost luată cu asalt de un urs care a dat năvală printre turiștii aflați în vacanță.

Apariție șocantă: ce făceau turiștii când un urs a venit să caute mâncare! Animalul se plimba nestingherit ziua în amiaza mare
Din pozele publicate de o turistă pe o rețea de socializare, se vede clar că sălbăticiunea a coborât lihnită de foame și a dat iama la tomberonul plin de resturi de mâncare. Nici nu ne mirăm de ce a făcut asta. Tomberonul era plin ochi și răsturnat din cauza greutății. Să nu mai vorbim de mirosul care l-a ademenit pe urs.

Mai nou, animalele vin la tomberoane şi în zorii zilei, nu numai noaptea. Drept dovadă acest urs care se plimba nestingherit printre oamenii care erau cu corturile în zonă.

Șocant este faptul că niciunul dintre cei care erau în zonă nu au avut nicio reacție. Unii își vedeau de treburile lor în continuare, iar alții făceau poze animalului înfometat. Oamenii nu s-au îngrijorat pentru siguranța lor și n-au făcut nimic să îndepărteze ursul gunoier.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.